Afspraak maken

Andullatie is een nieuwe ,compleet pijnloze methode waarvoor men geen geneesmiddelen moet nemen of operatieve ingrepen moet ondergaan. Via het Andullatie systeem kunnen veel klachten bij langdurige aandoeningen worden verzacht.

De ontwikkeling van de Andullatie technologie is gebaseerd op verschillend buitenlands onderzoek. Gedurende de Andullatie van 15 a 30 minuten ervaart de patient zowel warmte via infrarode straling, als pulserende trillingen in het lichaam.

Massage met Andullatie gebeurt met de onderste ledematen in een houding die ontspannend is voor de rug. Andullatie verzacht de rugklachten direct.

Het is aangetoond dat bij een langdurige aandoening tot 84% van de patienten een verzachting van de klachten heeft ervaren, door op regelmatige en/ of dagelijkse basis een behandeling met andullatie aan hun traditionele behandeling toe te voegen.

ANDULLATIETHERAPIE brengt zodoende een drietal effecten teweeg in het lichaam:

– de doorbloeding wordt gestimuleerd tot op het niveau van het kleinste haarvaatje
– het lymfesysteem wordt gereinigd (lymfedrainage)
– iedere spiercel in het lichaam wordt individueel weer van energie voorzien

Het direkte gevolg van slechts 15-30 minuten Andullatietherapie is dat pijnklachten verdwijnen. Rugklachten, spierkrampen, nekklachten, pijn tengevolge van fibromyalchie, reuma etc. worden sterk gereduceerd. De rug wordt weer soepeler in de beweging.