Afspraak maken

Wij zijn Ragas & Sip

Wij zijn (sport)fysiotherapeut en een expertisecentrum sport en bewegen met bijzonder veel ervaring op het gebied van (top)sport begeleiding en ieder bewegend mens. We lopen voorop in de recentste ontwikkelingen, hebben een groot netwerk van specialisten en mogen grote sporters tot onze (voormalige) klantenkring rekenen. Én we zijn 19 jaar lang onderdeel geweest van de medische staf van NAC Breda.

Frank Ragas Frank Ragas

Praktijkeigenaar en sportfysiotherapeut Ik ben altijd gefascineerd geweest over het feit dat een fysiotherapeut met een gerichte handeling een blessure kan verhelpen. Dat heeft mij..

Lees meer

Wilfred Sip Wilfred Sip

Praktijkeigenaar en sportfysiotherapeut Na 25 jaar geeft het mij nog steeds een enorme kick om een geblesseerd persoon weer gezond de deur uit te zien..

Lees meer

Maxime van Ass Maxime van Ass

Mijn naam is Maxime en mijn specialiteit binnen Ragas & Sip is kinderfysiotherapie voor de (top)sportende kinderen. Kinderen die problemen ervaren in het sporten vanwege..

Lees meer

Reinier Raaijmakers Reinier Raaijmakers

Na mijn afstuderen ben ik mijzelf gaan richten op revalidatie van knie en sportletsels. Van jongs af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in gezondheid..

Lees meer

Saskia Gladdines Saskia Gladdines

Ik ben een enthousiaste sportieve fysiotherapeut en ben ook nog eens fysiotherapiewetenschapper. In mijn vrije tijd sta ik regelmatig op de golfbaan en in het..

Lees meer

Thijmen Aalbrecht Thijmen Aalbrecht

Na mijn opleiding Sport & Bewegen (CIOS) in Amersfoort te hebben afgerond, ben ik als fysiotherapeut afgestudeerd aan de hogeschool Utrecht. Momenteel volg ik de..

Lees meer

Tim Janssen Twan van Ginneken

Mijn passie voor fysiotherapie en bewegen is begonnen op de sportacademie in Eindhoven en tijdens mijn hockey carrière met als hoogtepunt een aantal jaar hoofdklasse..

Lees meer

Bram van Laarhoven

Mijn passie voor het vak sportfysiotherapie draag ik uit door mijn positieve energie en mijn drive om van iedere patiënt een betere sporter te maken…

Lees meer

Bart van Haren

Ik help graag mensen bij het overwinnen van rug & nekklachten. Na een uitvoerige periode in een gespecialiseerd revalidatiecentrum voor langdurige klachten probeer ik deze..

Lees meer

Yann van de Ven

Sinds jongs af aan ben ik gepassioneerd met sport waarbij ik vaak nog steeds te vinden ben op het voetbalveld. Daarnaast vind ik het heel..

Lees meer