Afspraak maken

Heb je een operatie ondergaan aan je knie, heup, rug of schouder? Ben je geopereerd aan de gevolgen van artrose? Of moet je herstellen na een trauma als gevolg van een ongeval of door sport (botbreuken, enkel- of knietletsel, schouder- elleboog- of hand- en polsklachten)?

Bij Ragas & Sip hebben we een schat aan kennis en ervaring in huis met betrekking tot het succesvol begeleiden en het samen met de medisch specialist doorlopen van jouw revalidatietraject in de vorm van medische fitness. Zowel voor de bewegende mens als voor (top)sporters. Al onze fysiotherapeuten hebben elk hun eigen specialisme zodat je altijd de beste zorg krijgt na jouw operatie. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een therapeut die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op zijn specialisatiegebied.

Wij geloven dat multidisciplinaire samenwerking de zorg beter maakt. Daarom onderhouden wij nauwe contacten met andere medisch specialisten in de omringende ziekenhuizen en praktijken. Zo werken wij samen met orthopeden, huisartsen en revalidatieartsen.

De multidisciplinaire benadering, een uitstekend ingerichte praktijk en het hoge kennisniveau zorgt ervoor dat u in een veilige omgeving kunt revalideren. Wij lopen daarmee voorop met onze revalidatieprogramma’s en helpen je om zo snel mogelijk weer jouw dagelijkse bezigheden of sport op te pakken.

In samenspraak met jouw medisch specialist stellen we samen de beste behandeling vast, de meest geschikte operatietechniek en het best passende nazorg- en revalidatietraject voor jou vast. Het gehele zorgtraject wordt zo aangepast op jouw persoonlijke situatie. De fysiotherapeuten hebben veel ervaring met het begeleiden van mensen met orthopedische klachten en zijn dan ook gespecialiseerd in orthopedische revalidatie en sportfysiotherapie.

Wil je revalideren bij een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten en werken aan jouw herstel? Je kunt bij ons terecht op onze locatie in Breda, Etten Leur en Bavel. Bel ons gerust! Je kunt jezelf ook gemakkelijk online aanmelden met behulp van ons contactformulier. Wij nemen dan direct contact met je op voor een afspraak.