Afspraak maken

sportprestaties verbeteren

Sneller en sterker. Jong of oud. Jij legt als (top)sporter de lat steeds hoger. Met specifieke krachttraining stijg je boven jezelf uit. Wie anders helpt je daar beter bij dan een sportfysiotherapeut, die alles weet van spieren en gewrichten maar ook van performancetraining.

Bij Ragas & Sip trainen wij jou op een uitdagende en innovatieve manier om jouw prestaties als atleet te verbeteren. De trainingen zijn gefocust op POWER, SPEED, CONTROL en RUNNING. Door de afwisselende oefenstof gericht op krachtsopbouw en motorische controle is vooruitgang verzekerd!

KRACHT

Vergroot de specifieke kracht die nodig is voor jouw sport. Dit helpt je stappen te maken naar een hoger niveau.

Snelheid

Verhoog de snelheid waarmee je jouw ontwikkelde kracht kunt gebruiken. Hierdoor komt de krachttraining tot uiting in sportspecifieke situaties

CONTROLE

Bouw een robuust en efficiƫnt bewegingspatroon door steeds vernieuwende oefenstof en uitdagende situaties tijdens de trainingen. Blessurepreventie is een skill.

running

Verbeter jouw start- en topsnelheid door specifieke looptrainingen. Hierdoor word je sneller op het rechte stuk, maar ook tijdens het wenden en keren.